Betalning och Leverans


BETALSÄTT

Du kan välja mellan följande betalningslösningar:

1. Kortbetalning: VISA, MasterCard och American Express
2. SWISH
3. PAYPAL

 

KORTBETALNING

BN Tryck samarbetar med STRIPE för att genomföra säkra kortbetalningar. När du betalar med ditt kort tillkommer ingen extra avgift. Vi accepterar VISA, MasterCard och American Express. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA, MasterCard och American Express. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av STRIPE och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). 

 

 

FRAKT OCH LEVERANSLEVERANSTIDER

Se leveranstiden i respektive produkts informationstext. Normal leveranstid inom Sverige till ditt lokala utlämningsställe är 1-3 dagar för produkter som finns i vårt lager men vi reserverar oss för upp till 10 arbetsdagar (om inte annat angivits på produktsidan). Vid eventuell försening kontaktar vi dig och du har då rätt att häva köpet. 

 

LEVERANS

Vi skickar våra varor inrikes med Postnord, DHL, Schenker, TNT. Du hämtar ditt paket på närmaste uthämtningsställe eller till din adress beroende på service och paketets storlek. Avisering sker via SMS eller brev. Paket utanför Sverige skickas Posten, DHL, Schenker, UPS eller Fedex till ditt närmaste utlämningsställe eller levereras direkt till dörren/adressen som du angett vid köpet.

 

FRAKTKOSTNAD

Fri frakt alternativ finns för ordrar över 500 SEK inkl. moms för privatpersoner och 2000 SEK exkl. moms för företag.

 

EJ UTHÄMTAT PAKET

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 400 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur. 

 

 

DINA PERSONUPPGIFTER

När du gör din beställning på BN Tryck uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller missvisande kan du begära att den ska rättas eller tas bort.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera