Villkor&Info


ANVÄNDARVILLKOR
1 RETURPOLICY

Var vänlig och kontakta bntryck.se innan du returnerar några artiklar.
Du kan returnera produkten inom 14 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning ske. Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar
en produkt och ange spårningsnummer samt en kort beskrivning av vad ärendet gäller.

bntryck.se föreslår att du får ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveransservice eftersom det gör det lättare att spåra paketet om det skulle behövas. bntryck.se kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur.
Om du har betalat via swish och faktura behöver vi ett bankkontonummer så att vi kan överföra pengarna. Det enklaste är om du skickar bankkontonumret till oss via e-post.


1.2 ENGÅNGSARTIKLAR
En del varor behöver inte returneras. Färskvaror såsom mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Vi accepterar inte heller intim- eller sanitetsprodukter, farliga ämnen, eller brandfarliga vätskor eller gaser.
Andra exempel på produkter som inte behöver returneras är presentkort, nedladdningsbara programvaror samt vissa hälso- och kroppsvårdsprodukter.


1.3 FRAKT
För att kunna returnera din produkt behöver vi ett ett kvitto eller inköpsbevis. Var vänlig och skicka inte tillbaka produkten till tillverkaren. Skicka istället din produkt till: bntryck.se, Kristianstad, 291 39, Stridsvagnsvägen 8 A, Sweden
Du måste betala för dina egna fraktkostnader för produkter som du returnerar. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för returfrakten dras av från återbetalningen. Hur lång tid det tar innan du får en ny produkt beror på var du bor.
Om du skickar en artikel som är värd mer än 700 kr kan det vara en god idé att använda en leveransservice som går att spåra eller köpa en fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att få varan som du returnerar.


2. ÅTERBETALNINGSPOLICY
Vår policy gäller i 14 dagar. Om det har gått mer än 14 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produkten får inte heller ha använts och måste vara i samma skick som när du fick den. Produkten måste returneras i originalförpackningen.


2.1 ÅTERBETALNING
När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi att meddela dig via e-post. Vi kommer också att meddela dig om vi kommer att göra någon återbetalning eller ej.
Om returen godkänns, kommer återbetalning ske automatiskt till ditt kreditkort eller via annan betalningsmetod inom ett visst antal dagar.


2.2 DELÅTERBETALNING
Det finns vissa situationer då vi endast gör delåterbetalningar: Böcker med tydliga tecken på användning, CD:s, DVD:s, programvaror, tv-spel eller skivor som har öppnats. Alla artiklar som inte är i sitt ursprungliga skick,
är skadade eller om det saknas delar och det inte är vårt fel. Alla objekt som returneras mer än 14 dagar efter leverans.


2.3 SEN ELLER UTEBLIVEN ÅTERBETALNING
Om du inte har fått någon återbetalning ber vi dig först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eftersom det ibland tar lite tid innan återbetalningen krediteras. Kontakta därefter din bank då det oftast tar lite tid innan
återbetalningen görs. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, ber vi dig kontakta oss på: bn@bntryck.se.


2.4 REAVAROR
Återbetalning sker endast för varor till ordinarie pris - inte för reavaror.


2.5 BYTEN
Vi byter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut en artikel mot samma artikel, vill vi att du skickar e-post till: bn@bntryck.se och artikeln till: bntryck.se, Kristianstad, 291 39, Stridsvagnsvägen 8 A, Sweden


2.6 GÅVOR
Om artikeln var angiven som en gåva när den köptes och den skickades direkt till dig, kommer du få ett presentkort som motsvarar värdet på gåvan. När vi mottagit artikeln kommer vi att skicka presentkortet till dig.
Om artikeln inte var angiven som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren tagit emot artikeln för att ge dig den senare, kommer vi att göra återbetalning till gåvogivaren och han eller hon kommer sedan att få ett meddelande när du har returnerat artikeln.


3. INTEGRITETSPOLICY
3.1 VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?
När du köper något från vår butik så samlar vi in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.
När du är inne i vår butik får vi också automatiskt information om din dators IP-adress så att vi vet vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder.


3.2 MARKNADSFÖRING VIA E-POST
Om du ger oss tillåtelse, kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.


3.3 SAMTYCKE
När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in information och använder den för detta syfte.
Om vi ber dig om personlig information för annat syfte, t.ex. marknadsföring, kommer vi antingen be dig direkt så att du kan godkänna detta eller ge dig möjligheten att säga nej.


ÅTERKALLANDE AV SAMTYCKE
Om du ångrar dig och inte vill att vi kontaktar dig, samlar in information eller använder dina uppgifter, kan du när som helst kontakta oss via e-post: bn@bntryck.se eller skicka brev till: Bn Tryck Kristianstad, 291 39, Stridsvagnsvägen 8 A, Sweden


3.5 OFFENTLIGGÖRANDE
Vi kan lämna ut din personliga information om lagen kräver det eller om du bryter mot våra Användarvillkor.


3.6 ONE.COM
Vår butik sköts av One.com. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras hos One.com, i databaser och i One.com-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.


3.7 BETALNING
Om du väljer direktbetalning för att slutföra köpet kan tredje part komma att använda din kreditkortsinformation för detta ändamål. Se 3.8.


3.8 TREDJEPARTSTJÄNSTER
I allmänhet kommer tredjepartsleverantörer som vi använder endast samla in, använda och lämna ut din information i den utsträckning som krävs för att de ska kunna leverera sina tjänster till oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, t.ex. de som arbetar med betalningar och betalningstransaktionen, har sina egna integritetspolicys för den information som vi måste lämna ut för att de ska kunna genomföra
dina inköpsrelaterade transaktioner. För dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicys så att du förstår på vilket sätt dessa leverantörer hanterar din personliga information.
Tänk också på att vissa leverantörer kan ha sin verksamhet eller anläggningar i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Det innebär att om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar en tredje part,
kan din information omfattas av lagarna i den jurisdiktion där denna tredje part har sin verksamhet eller sina anläggningar. När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation,
omfattas du inte längre av denna Integritetspolicy eller Användarvillkor för vår webbplats.


När du klickar på länkar i vår butik, kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för integritetspolicys på andra webbplatser och uppmanar dig att läsa dessa webbplatsers integritetspolicys.


3.10 SÄKERHET
För att skydda din personliga information vidtar vi försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att den inte försvinner, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs. Om du förser oss med kreditkortsinformation,
krypteras informationen med Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med AES-256 kryptering.


3.11 ÅLDERSGRÄNS
När du använder denna webbplats bekräftar du att du är myndig i det land eller den stat där du bor eller att du är myndig i det land eller den stat du bor och har gett ditt samtycke till att dina minderåriga barn använder denna webbplats.


4. ÄNDRINGAR AV DESSA ANVÄNDARVILLKOR
Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet.
Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.
Om vi gör väsentliga ändringar i den här policyn kommer vi att meddela dig här att policyn har uppdaterats, så att du vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller offentliggör den.
Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.LEVERANSVILLKOR
ORDERBEKRÄFTELSE
När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta kundtjänst snarast om något känns oklart.
Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni kundtjänst med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig! Vid ändringar i order som redan levererats gäller särskilda villkor.


UTLÄMNINGSSTÄLLE
Paketet levereras alltid till närmaste utlämningsställe, om inte annat är överenskommet. Så snart paketet har anlänt till ditt utlämningsställe så skickas en SMS-avisering till dig, som du tillsammans med legitimation behöver vid uthämtning.
Du kan även använda ditt kollinummer för att lösa ut din order.


LEVERANSTID
Se leveranstiden i respektive produkts informationstext. Leveranstiden är vanligtvis 1 - 3 i visa fall visa produkter up till 15 arbetsdagar från beställningsdagen, se info på den enskilda produkten. Vid slut i lager kan produkt finnas hos leverantör.
Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera. Har produkterna du vill beställa olika långa leveranstider och du vill ha varor med kort leveranstid först bör du göra två separata beställningar.
Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post eller telefon om detta utan dröjsmål. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisfel.


DRÖJSMÅL I LEVERANS
Vid eventuell leveransförsening meddelas du om detta via e-post eller telefon snarast möjligt efter beställningstillfället. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.
Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella felaktigheter i vårt lagersaldo.


TRANSPORT
All transport sker med hjälp av Schenker, PostNord, DHL, Fedex eller överenskommet fraktalternativ.
Anmäl transportskador så fort som möjligt och utan dröjsmål till Schenker, PostNord, DHL, Fedex.


BETALNINGSVILKOR
Genom att beställa varor på bntryck.se, accepterar du de allmänna villkoren. Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras. Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning på Folier.se.


EJ UTHÄMTAT PAKET
För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 500SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift på 100 SEK samt dröjsmålränta och ev. inkassokostnader.
Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.


PRISER
Alla priser på bntryck.se är angivna i SEK,ink.  moms
Fri frakt alternativ finns för ordrar över 1000 SEK inkl. moms för privatpersoner och 2000 SEK exkl. moms för företag.


FAKTURA KOMMUNER & STÖRRE FÖRETAG
Betalning mot faktura kan ske först efter sedvanlig kreditprövning.
Betalningsvillkor är 10 dagar (om inget annat är överenskommet innan beställning). Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift på 100 SEK samt dröjsmålränta och ev. inkassokostnader.


KORTBETALNING – SMIDIGT OCH SÄKERT
Vi erbjuder våra kunder att betala direkt online med kortbetalning och direktbetalning via bank samt Swish betalning. Ingen kortavgift debiteras. Vi förbehåller oss rätten att neka köpet om kortet saknar giltighet eller om köpesumman inte finns tillgänglig för debitering.
Efter att ni i kassan valt att betala ert köp via kortbetalning förflyttas ni vidare till ett betalfönster som guidar er genom köpet. Vi accepterar köp med Visa, Mastercard, American Express och direktbetalning via bank.


BYTES- OCH RETURRÄTT
Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från Bntryck.se eller genom vår kundtjänst har du därför enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar
från att du har tagit emot din beställning, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i väsentligt oförändrat skick. Du behöver meddela vår kundtjänst om du önskar utnyttja din ångerrätt på telefon 0700919770 mellan kl 9-16 (helgfria vardagar) eller via e-post;
bntryck@outlook.com


Kläder får provas, men ej användas. Om du vill byta storlek på en vara måste du själv göra en ny order via bntrycks.se. Retur- och bytesrätten gäller inte underkläder. Alla etiketter ska finnas kvar på varorna. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i påse eller kartong.
Digitalt innehåll som levereras på annat sätt än på ett fysiskt medium (USB-minne, CD, DVD etc.) omfattas inte av retur- och bytesrätten. Exempel på dessa varor är licenskoder till datorprogram.


För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör,
transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong. Folier.se åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering vid retur.


Du måste själv bekosta returporto. Vid kontakt med kundtjänst sänder vi dig en retursedel mot en extra kostnad.

Retur måste skickas som företagspaket till bntryck stridsvagnsvägen 8 A, 291 39, Kristianstad. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelse!
Vi ber er observera att vi inte hämtar returer som skickats till ombud.

Vi ser gärna att du uppger orsak till returen. För att snabbare kunna hantera ditt ärende vid ångerrätt ber vi dig uppge följande information:

Ordernummer (finns på din orderbekräftelse)
Fakturanummer (om du handlat mot faktura)
Namn och artikelnummer på de produkter du vill returnera.

Tänk på att du måste returnera senast inom 14 dagar från det att du meddelade att du vill utnyttja ångerrätten för att denna ska gälla. Enligt gällande lagstiftning står du som konsument för kostnaden för returfrakten. Tänk på att spara ditt inlämningskvitto då det är du som ansvarar för returen till oss
Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans. Se avsnitt "Ej uthämtat paket".


Vid byte, retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets regler för e-handel.


ÅTERBETALNING
Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka snarast efter mottagande eller inom de lagstadgade 14 dagarna om du har försett oss med en kopia på ditt inlämningskvitto. Återbetalning sker med hela summan för returnerade vara/varor under förutsättning att varan
är i väsentligt oförändrat skick. Om så inte är fallet kommer avdrag för värdeminsking att tillämpas.
Om du har betalat med kort återförs returbeloppet till ditt konto. Har du betalat med faktura eller konto så reglerar vi detta mot ditt saldo.


RESERVATIONER
BNTRYCK reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet. Vid fotografering används noggrant kalibrerad utrustning och vi eftersträvar att produktbilderna skall återge produkten så nära verkligheten som möjligt men reserverar oss för att avvikelser kan förekomma.
Vi reserverar oss även för eventuella felaktigheter i lagersaldo samt förbehåller oss rätten att korrigera priset i efterhand om det är uppenbart fel. bntryck.se förbehåller sig också rätten att utan avisering ändra innehållet på hemsidan.

bntryck kan ej hållas ekonomiskt ansvariga för händelser eller skador som ligger utanför vår kontroll.


REKLAMATIONER
Om en vara inte motsvarar beskrivningen, avviker väsentligt eller är behäftad med fel har du rätt att reklamera och returnera denna. I Sverige har du reklamationsrätt i 3 år från den dag du köpte produkten. Tänk på att endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten,
denna omfattar t ex inte normalt slitage eller skada som uppstått på grund av felaktig hantering.
Vid reklamationer ber vi dig att kontakta vår kundtjänst på telefon 07009191770 mellan kl 9-16 (helgfria vardagar) hälst via e-post bntryck@outlook.com Vid kontakt med kundtjänst sänder vi dig en retursedel. Vid eventuella reklamationer står bntryck.se för kostnaden av returfrakten.
Vänligen observera att vi inte har möjlighet att i efterhand ersätta kostnader för returfrakt.


FORCE MAJEURE
bntryck.se är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a.
myndighetsåtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad
och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsatts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.


TVIST
Vid eventuell tvist kommer bntryck.se att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationerl


FÖRETAGSUPPGIFTER
BN TRYCK/TARGET SPORTS


Stridsvagnsvägen 8 A


291 39 Kristianstad


Telefon: 0700919770


E-post: bntryck@outlook.com


Vår kundtjänst är öppen helgfria vardagar mellan kl 09.00-16.00.


Organisationsnummer: 831213-8590.Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera